香港巴士迷討論中心

為感謝各會員的一直支持,現新增多項插件供會員作娛樂及聯誼之用{:107:}

另外,近日侵權行為盛行,偷取本壇之本壇壇規、版塊圖示、職級表 等等(本壇可批出版塊圖示,唯必須事前向adminFSMX私人申請)
有見及此,壇方決定引入 【DSU】論壇版權 3.5 此插件
功用如下:
  • 防止會員複製版面任何文字,即無法選取任何文字(唯社長、副社長及系統管理員不在此限)
  • 於帖子內加入版權提示(於作者簽名上,帖子功能列下)
  • 此項可加入分享鏈結,以便會員宣傳本站

通告編號:2012/006

0 人收藏

12 個回復

倒序瀏覽
bbus  中級註冊會員 | 2012-1-16 13:36:10
點解你地咁中意抄我地入插件?
我入咩插件,你就入咩插件{:106:}
PJ  社長 | 2012-1-16 16:30:23
bbus 發表於 2012-1-16 13:36
點解你地咁中意抄我地入插件?
我入咩插件,你就入咩插件

其實我想講,我入左好多插件都唔開。
因為我都要測試架嘛,你估你地咩
試都唔洗試,唔怪得次次一入插件就{:113:}左{:126:}
我仲入左好多插件架,洗唔洗一次過開哂比你地{:118:}
唉,級數不同{:86:}
bbus  中級註冊會員 | 2012-1-16 19:24:08
咁你開晒佢啦,我都想睇下你有幾多插件PS:入左都唔開,係咪傻架...
PJ  社長 | 2012-1-16 19:31:49
bbus 發表於 2012-1-16 19:24
咁你開晒佢啦,我都想睇下你有幾多插件PS:入左都唔開,係咪傻架...

有咩問題呢請問{:118:}
我中意慢慢測試,開甘多,load壇都load到你傻{:126:}
bbus  中級註冊會員 | 2012-1-16 19:44:43
原來你中意慢慢黎啦,唔怪得知效率咁慢啦
PJ  社長 | 2012-1-16 19:47:24
bbus 發表於 2012-1-16 19:44
原來你中意慢慢黎啦,唔怪得知效率咁慢啦

「慢工出細貨」,急通常都做錯野{:118:}
bbus  中級註冊會員 | 2012-1-16 19:52:12
通常要試過先知得唔得既,唔通好似你咁,唔開又點試呢?
PJ  社長 | 2012-1-16 19:54:17
bbus 發表於 2012-1-16 19:52
通常要試過先知得唔得既,唔通好似你咁,唔開又點試呢?

通常深夜試架囉,仲有,我試個陣係唔會po條link出黎,以便造成ERROR {:126:}
bbus  中級註冊會員 | 2012-1-16 19:56:41
聽聞我經常深夜去過你地壇,係冇人在線既(除左我),咁又點解釋呀?
PJ  社長 | 2012-1-16 20:02:16
bbus 發表於 2012-1-16 19:56
聽聞我經常深夜去過你地壇,係冇人在線既(除左我),咁又點解釋呀?

一定要有人上線先測試到既咩?{:116:}
小弟深夜通常進行Server 測試,後台測試,軟件測試 及 插件測試,而該測試不需要進行討論區,另外本壇既上線表short short 地。{:91:}
bbus  中級註冊會員 | 2012-1-16 20:04:51
你唔上線試用,係FTP試又有甚麼用呢?
後台測試都要去前台睇效果架嗎!!
PJ  社長 | 2012-1-16 20:16:59
bbus 發表於 2012-1-16 20:04
你唔上線試用,係FTP試又有甚麼用呢?
後台測試都要去前台睇效果架嗎!!

這是閣下的想法,我不是回覆{:94:}