香港巴士迷討論中心

最喜愛港鐵列車 (派錢)

2013-5-24 10:33 PM
0 人收藏

49 個回復

倒序瀏覽
PJ  社長 | 2013-5-24 22:35:00
千九公主 {:531:}
夠靜夠大夠舒服 {:530:}
參與人數 1BCash +96 BCoin +96 收起 理由
PX5284 + 96 + 96 我很贊同

查看全部評分

NG1604  社長 | 2013-5-24 23:13:18
烏蠅頭
夠嘈, 夠慢, 夠快, 夠多蝗蟲{:518:}
參與人數 1BCash +96 BCoin +96 收起 理由

查看全部評分

PX5284   | 2013-5-24 23:43:13
hcy735  特級註冊會員 | 2013-5-25 00:12:56
MLR & SP1900~

查看全部評分

jun10  特級註冊會員 | 2013-5-25 02:25:57
北車長客列車 ok舒服

查看全部評分

PX5284   | 2013-5-25 11:31:17
NG1941.KA9153  鑽石註冊會員 | 2013-5-25 14:25:19
PX5284 發表於 2013-5-25 11:31 AM
派錢都冇人回

我來了
我愛全部的機場快線,因為座位很舒服{:469:}

查看全部評分

死宅男@XC  資深註冊會員 | 2013-5-25 20:09:12
SP1900
好靜{:481:}

查看全部評分

NG1604  社長 | 2013-5-25 21:00:25
PX5284 發表於 2013-5-24 11:43 PM
姐係點@@?又快又慢?其實係咪又愛又恨?

全中 {:514:} 又愛又恨~
起步慢, 車速快
NE2353  高級註冊會員 | 2013-5-26 16:17:41
MLR
冷氣勁 車聲正{:495:}
參與人數 2BCash +121 BCoin +96 LIKE +1 收起 理由
hcy735 + 25 + 1 對本帖子讚好

查看全部評分

大嶼山猛男  資深註冊會員 | 2013-5-26 18:49:27
SP1900,夠快!

查看全部評分

FK455_FL2085  資深註冊會員 | 2013-5-26 18:51:10
SP1900, 超靜!{:496:}

查看全部評分

LB9774  資深註冊會員 | 2013-5-27 13:19:50
SP1900, M-Train

查看全部評分

LoChang17G  高級註冊會員 | 2013-5-27 17:56:54
C-Train,K-Train

查看全部評分